Shop Categories

X

Agama Pro Testing Issues

Home Forums Agama Pro Agama Pro Testing Issues

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #29546
    SMTGLOW
    Participant

    I have also found an issue with Agama Pro while testing version 1.5.1
    Could you forward my request to the developers of Agama Pro please?
    When we have added a single image to a page we get the following error:
    Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/html/wp-content/themes/agama-pro/framework/agama-functions.php on line 637
    Here is some debugging of that function.
    size
    /var/www/html/wp-content/themes/agama-pro/framework/agama-functions.php:629:string ‘blog-large’ (length=10)
    att_id
    /var/www/html/wp-content/themes/agama-pro/framework/agama-functions.php:632:int 0
    att_src
    /var/www/html/wp-content/themes/agama-pro/framework/agama-functions.php:634:boolean false

    Looking into the function get_post_thumbnail_id() there is no entry in the database for ‘_thumbnail_id’ Hence the zero att_id returned from the function.
    Any help or support on this would be really appreciated, as we are a contractor for EDS we do not have access to the support account, could we please have some feedback?
    Thank you.

    #29678
    prashanna
    Keymaster

    Hi,

    Sorry for late response
    Can you please share site URL and temporary login details to our support email:support@theme-vision.com

    Regards

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.