Shop Categories

X

APro: 19 errors – Unexpected Tokens and LEBRACE

Home Forums Agama Pro APro: 19 errors – Unexpected Tokens and LEBRACE

Topic Resolution: Resolved
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #6873
    AN2018
    Participant

    Everything was working good, was using visual composer about to pick a landing page then moved to or started editing the footer under appearance/settings/footer/general..got these errors..now can’t see visual builder page as before, any help to reset? Thanks

    Unexpected token ‘2015’ at line 1, col 1
    Unexpected token ‘-‘ at line 1, col 6
    Unexpected token ‘2017’ at line 1, col 8
    Expected LBRACE at line 1, col 26
    Unexpected token ‘<‘ at line 1, col 26
    Expected LBRACE at line 1, col 33
    Unexpected token ‘=’ at line 1, col 33
    Unexpected token ‘”http://www.theme-vision.com”&#8216; at line 1, col 34
    Expected LBRACE at line 1, col 70
    Unexpected token ‘=’ at line 1, col 70
    Unexpected token ‘_blank’ at line 1, col 71
    Expected LBRACE at line 1, col 92
    Unexpected token ‘<‘ at line 1, col 92
    Unexpected token ‘/’ at line 1, col 93
    Unexpected token ‘null’ at line 1, col 96
    Unexpected token ‘null’ at line 1, col 96

    #6880
    Zex
    Moderator

    Hello AN2018!

    Sorry for the late answer!(weekend)

    Can you post your website address?

    Regards

    #6910
    AN2018
    Participant

    Sure http://aandncoastalhauling.com/

    Trying to create it with VC again.

    #6918
    Zex
    Moderator

    Hello AN2018!

    We’re working on the update in which we fix this issue.

    For now, you can just ignore this errors, everything will be fine.

    Thank you for your patience.

    Regards

    #6922
    AN2018
    Participant

    Trying to delete the RSS feed icon on the bottom, wouldn’t let me and gave the errors.

    Typing in COPYWRITE ANNDN ETC. at the bottom, errors not letting. Trying to add social icons as well.

    Then the visual composer not loading.

    All these can be fixed in another way? Great if those errors are irrelevant. Maybe a reset? Or a look at code errors for something else?

    Thanks

    • This reply was modified 4 years, 12 months ago by AN2018.
    #6926
    Zex
    Moderator

    Hello,

    We have just released the theme update, so please first update your theme, and then check again.

    If after that problems still occur, please give us your admin user/pass (or create a temporary admin user for us) so we can check the issue directly on your site.

    Thank you.

    Best Regards

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.