Shop Categories

X

H1 don’t work

Home Forums Agama Pro H1 don’t work

  • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 4 years ago by Zex.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #21618
    @conmimami_com
    Participant

    I am sorry to open another thread, but I cannot answer the previous one, at least I do not see my answer published that was this;

    Hi, it happens to me all over the web. It is a store and has few pages, but it happens in all products. Now your analyzer detects H1 because I have them placed in the body of the description in addition to the “title” tag. Please take this product as an example:

    Rebozo Balai Granate 2,2 m.

    Here you can see how I have it configured regularly throughout the web so that it does not happen and to have H1
    https://prnt.sc/q8diw2

    Right now, I replaced the H1 with H2, could you check now if your check is correct?
    Thank you very much for your help.

    #25902
    Zex
    Moderator

    Hello, @conmimami_com!

    I’m very sorry for the late reply, your post has been hidden(marked as spam) so I didn’t saw it until now…

    I just checked your statement on my localhost and found no problem with this option.

    Just enter your Title, select it and apply the H1 font style, from the drop-down list.
    https://prnt.sc/rmjfwg

    You can change the Headings typography from the Customizing ▸ General ▸ Headings menu.
    https://prnt.sc/rmjkeq

    I checked your attached article and didn’t see you have any H1 or H2 elements in the article description.

    Please try to add some titles, and if the option still doesn’t work, let me know.

    Regards

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.