Shop Categories

X

No frontboxes

Home Forums Agama Pro No frontboxes

Topic Resolution: Resolved

Tagged: 

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #4412
    Artan
    Participant

    Hi guys,

    when I activate the Frontboxes (general -> activate frontboxes -> ON) and also activate a single frontbox (expample: Frontbox 1 -> activate frontbox 1 -> ON) nothing is showing up. I tried to show them up on homepage and also tried every site. No result. Do I miss something? Or is this a bug?

    Thanks for your help

    Cheers

    Artan

    #4418
    Jerry
    Keymaster

    Hello Artan,

    Please provide me your website url and admin user/pass in private reply so i can check and see if there is some bug or some sort of conflict.

    Regards

    #4435
    Artan
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #4477
    Jerry
    Keymaster

    You didn’t provided website url 😉

    Regards

    • This reply was modified 5 years, 7 months ago by Jerry.
    #4486
    Artan
    Participant

    Sorry,

    here you have it:

    freeworldrider.com

    I already sent you the login datas via private message.

    Thanks

    Artan

    #4493
    Jerry
    Keymaster

    Hello Artan,

    I have checked what’s going on and i have noticed that you have set static front page but you didn’t selected page to display on the homepage and this was causing whole issue.

    I have selected homepage page for your static front page and now frontpage boxes is working very well if you enable them (right now they are disabled).

    http://prntscr.com/ezeiqd

    If you do not want to use static homepage please make proper corrections inside Settings -> Reading and select “Your Latest Posts” as option.

    Best Regards

    #4541
    Artan
    Participant

    Hi,

    ok I understand the problem. Then everything is fine.

    Thank you for your help.

    Cheers

    Artan

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.