Shop Categories

X

Parent/Child link on pages

Home Forums Agama Pro Parent/Child link on pages

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #2926
    Daniel Mangold
    Participant

    Hi,
    I have a structure with a page with child pages who have child pages. When I navigate down the structure, the menu is only showing “Home/[Current Page]”.

    I would like to display [Home/Page/Child Page/Curent page] with the links related to the pages for each position. Is there a way to do it ?

    Thank & Regards,
    Daniel

    #2927
    Jerry
    Keymaster

    Hello Daniel,

    Please post some screenshots.

    Best Regards

    #2933
    Daniel Mangold
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #2953
    Jerry
    Keymaster

    Hello Daniel,

    I understand your request, please let me a few days time to make proper update for theme and you will be notified on your administrator panel about pending update once i’m done.

    Regards

    #2979
    Daniel Mangold
    Participant

    Hello Jerry,

    Thank you so much in advance for that! 😉

    Regards

    #5312
    Daniel Mangold
    Participant

    Hello Jerry. Thank you for the implementation of the code.
    I have a “side issue”. I’m using the q-Translate-X plug-in as my pages are in English and French. This works well on the site, excepted for the Parent/child link, who display the whole code, like that “Home/[:en]Gallery[:fr]Gallerie[:]/[:en]African Wildlife[:fr]Faune Sauvage Africaine[:]/Lions”.

    Page sample : http://danielmangold.com/gallery/african-wildlife/lions/

    Is there a way to correct it ?

    Thank you in advance,
    Daniel

    #5313
    Jerry
    Keymaster

    Hello Daniel,

    I’m going to check on my localhost if i can reproduce same issue.

    Once i will have more info i will reply to this thread.

    Regards

    #5314
    Jerry
    Keymaster

    Hello Daniel,

    I cannot reproduce same issue so please let me know if this issue persist only on Gallery pages or some other or what ?

    Guide me to setup same environment so i can start resolving issue for you.

    Best Regards

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.