Shop Categories

X

Some admin menu links not working after Elementor Pro activation (Theme Agama)

Home Forums Agama Pro Some admin menu links not working after Elementor Pro activation (Theme Agama)

Topic Resolution: Resolved
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #11485
    enkeli
    Participant

    Hi there!

    I upgraded my Elementor to Elementor Pro. I had the free Elementor version that came with Agama Pro before and everything worked ok. Now after I installed Pro version some of the admin menu links stopped working, for example:
    Elementor: library & custom fonts
    Pages: all
    Posts: all

    When I click those links, all I get is HTTP ERROR 500. I switched debugging mode on and the error message was as follows:

    Notice: Undefined index: post in /XXXX/XXXX/XXXX/XXXX/wp-content/plugins/elementor/core/documents-manager.php on line 290
    Fatal error: Class name must be a valid object or a string in /XXXX/XXXX/XXXX/XXXX/wp-content/plugins/elementor/core/documents-manager.php on line 225

    Just to test I deactivated all the other plugins, but it didn’t help, links gave me same ERROR still.

    Naturally first I thought that was due to Elementor Pro and asked for help from their support. They looked into it and just got back to me telling me that the problem was due to Agama Pro. I was told that with Agama’s free version activated everything worked fine. I tested it myself too and everything was ok with free version, but stopped as soon as I returned to Agama Pro.

    This is quite critical problem, this page should be ready soon and naturally I cannot hand over to the customer a site that has this kind of problem… I think that Agama Pro would be perfect with Elementor Pro, so I really hope you could help me with this.

    Please tell me if/when you need some admin credentials or anuthing else.

    Thank you in advance!

    #11486
    Zex
    Moderator

    Hello, enkeli!

    By visiting your website I have noticed that you are run an older version of the Agama-Pro theme (1.4.6).
    So first I suggest you update your theme and plugins to the latest versions, then check again.
    (If needed, temporarily activate the Parent theme, then update the theme. After that switch to the child theme).
    If the problem still persists, please give me your WP Admin credentials in the private reply (check the “set as private reply” checkbox below the post), so I can check the problem directly on your website.

    Thanks!

    #11489
    enkeli
    Participant

    Ok, thank you, I’ll try that :). Only problem is that there’s no update button/link available when I activate the parent theme – just when I have my child theme activated. Is it safe to update the child theme and does that update everything necessary? (I’ll take backups beforehand of course…)

    #11490
    enkeli
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #11491
    Jerry
    Keymaster

    Hello @enkeli,

    I have resolved conflict with Elementor PRO plugin, you can now use it with Agama Pro theme without any worry.

    Proper bug fix will be implemented in next Agama PRO update.

    Best Regards

    #11496
    enkeli
    Participant

    Everything seems to work smoothly right now – WOW :)! Thank you so much!

    #11519
    enkeli
    Participant

    Sorry to bother: but now there’s a new problem – just noticed when edited pages with Elementor (Pro)…

    In the “admin topbar” (the black row visible in the frontend when previewing page logged in to admin) is now showing a warning text: “Elementorin virheenkorjaus” (witch means something like Elementor’s debugging). When you hover it, it gives this notice: “Template > Template File: No Templates for condition > /themes/agama-pro/page.php”

    I have no clue what to do with that… Everything seems to work ok at least for now, but something must be wrong because the message is there. The message is showing no matter I’ll to edit an older page (created before those fixes you made) or a brand new one (created just now). I can’t hand over site like this to a customer, so I hope you’ll find a solution to this too.

    Thank you once again!

    #11538
    Jerry
    Keymaster

    @enkeli,

    Give us some screenshots please… i cannot reproduce what you are talking about.

    Regards

    #11544
    enkeli
    Participant

    Yes, of course :). Here’s one:

    Screenshot

    Hope that helps!

    #11546
    enkeli
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #11560
    Jerry
    Keymaster

    @enkeli,

    Please check and confirm if everything is okay now.

    Regards

    #11570
    enkeli
    Participant

    Thank you so much! Now it seems that everything is working fine.

    Have a nice weekend!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Limited time offer : 50 % off : Apply Coupon Code at checkoutnewyear50