Shop Categories

X

Various features Not showing on live

Home Forums Agama Pro Various features Not showing on live

Topic Resolution: Resolved
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #12935
    bytesit
    Participant

    My site is hosted on azure and all of the custom CSS and other features that I have added are not showing on the live site. It shows when i am customising, but not on live. This includes the whole slider, an elementor image gallery and the site’s main colour (the line under my sitemap as an example)

    #12936
    Zex
    Moderator

    Hello. bytesit!

    From what you say, that can be a server side problem…
    Have you contacted your Hosting provider support?

    Regards

    #12937
    bytesit
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #12961
    bytesit
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #12963
    Zex
    Moderator

    Hi,

    The problem can be caused by the conflict with some of the plugins you have activated (especially cache), so I suggest you check the plugins first.
    To do that, deactivate ALL plugins temporarily to see if this resolves the problem.
    If this works, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s).
    So please, check that first, and then if the problem still persists, please let me know.

    Regards

    #12965
    bytesit
    Participant

    that worked. thank you

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Limited time offer : 50 % off : Apply Coupon Code at checkoutnewyear50