Shop Categories

X

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Contact page – background map disappeared #25856
    Lukasz
    Participant

    Hi Zex,

    thanks for the help. But does it mean that google will charge me for using the map on the contact page? I’ve been using the map for 3 years now without any prior changes or enabling the billing on the Google Cloud Project. Now I’, not sure if this does not cause any further extra costs which i’d like to avoid especially these harder days.

    Lukasz

    in reply to: Contact page – background map disappeared #24606
    Lukasz
    Participant

    Hello, Zex!

    Thank you for your prompt response, I appreciate it.

    I still can’t solve the issue. I might have generated a few other API keys by my former attempts to launch the map, but I am not sure where to locate them. Also I did not use Api Map keys to any of the plugins installed. I was only using/generating them for the contact page in the Agama Pro theme. Would appreciate if you could provide me with any further help or suggestions. Thank you!

    Luka

    Lukasz
    Participant

    Please ignore my last question about the audio player tab. I did it. Have a beautiful weekend!

    Lukasz
    Participant

    Thank you Zex. Still, it does not change anything.
    Anyway, I did the job with the Classic Editor already and this is what I should stick to.

    By the way, super last question – I have just added an audio to my post but I can’t change the size of the audio tab or align the audio tab to the centre as all the pictures are. Would appreciate any suggestion on it 🙂

    Lukasz
    Participant

    Thank you again Zex!
    I’m using WordPress 5.2.2 and Agama Pro v 1.4.9 and everything seems up to date.
    Also, I’m doing it exactly the same way as in your Image Gallery test – thank you for conducting it!
    Still what I receive in the preview of the post is a disorder.

    Looks like switching back to the Classic Image editor is the best solution now.

    Thank you for your time and help!

    in reply to: Changes after theme update #16641
    Lukasz
    Participant

    Thank you Zex for the immediate help and sorry for disturbing the weekend. I did not expect you to disturb your day off 🙂 The suggestion helped much. Thank you!

    Lukasz

    Lukasz
    Participant

    Hello, Zex,

    thank you for all your suggestions.

    I’m using the Gutenberg Blocks and try to insert pictures using the ‘gallery’ block and organise the shots into 3 or more columns. It does look well in the draft, but when you go to preview, it does not look the same as it in the draft section (instead of three neat columns there would be two with one large shot below; instead of 4 columns, there’s just three put in disorder with no spacing in between them, etc.). I have already deactivated all the plugins and it did not helped. Using Elementor on top of it would add an extra unnecessary work.
    Is there any other way we could solve it?

    Would appreciate your help.

    Thank you.

    Lukasz

    Lukasz
    Participant

    Thank you Zex,

    yes, I know Elementor and will consider using it. However, it is the basic new WordPress function that should work well. I use WP on another theme and have no issues with organising the gallery into columns or proper spacing. The only solution is putting pictures one by one with an image block instead of creating one fast gallery. Please let me know if there is anything else you could do about it.

    with regards

    Lukasz

    in reply to: Plugin update failure #16388
    Lukasz
    Participant

    Thank you Zex for the suggestions. The web host support helped me with the permissions changes.

    in reply to: Separate video and audio files to run simultaneously #10944
    Lukasz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Separate video and audio files to run simultaneously #10938
    Lukasz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Separate video and audio files to run simultaneously #10936
    Lukasz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Separate video and audio files to run simultaneously #10933
    Lukasz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Separate video and audio files to run simultaneously #10927
    Lukasz
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Lukasz
    Participant

    Hi there guys!

    Seems like I know what the issue is. It is not a plugin that is the cause, but the niceroll. I switched it off in the customize section and the shaking effect does not appear any longer. Anyway, I would love to use the niceroll still, but as long as it causes my website shaking I just kindly ask you to fix it if possible. The shaking occurs when the site is scrolled down and makes it much annoying to the viewer, I can imagine. Would appreciate if you could see to it.

    Best regards

    Lukasz

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 34 total)
Limited time offer : 50 % off : Apply Coupon Code at checkoutnewyear50