Shop Categories

X

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Wrong button color in Sliders #11482
    roland
    Participant

    Thank you Zex,
    perfect solution. Sorry to did not find it before my post.

    Have a good day,
    Roland

    in reply to: Insert Google Analytics code tracking for CTA #9566
    roland
    Participant

    Euh no I forgot to precise I need to use Google Analytics of course… So I really need to modify the href code (I think).

    in reply to: Insert Google Analytics code tracking for CTA #9558
    roland
    Participant

    error, but can’t delete this message

    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by roland.
    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by roland.
    in reply to: Insert Google Analytics code tracking for CTA #9557
    roland
    Participant

    href="http://www.example.com" onclick="trackOutboundLink('http://www.example.com'); return false;">Check out example.com

    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by roland.
    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by roland.
    • This reply was modified 5 years, 10 months ago by Jerry.
    in reply to: Header issue and difference between Index page and others #9539
    roland
    Participant

    Perfect Zex. Thanks a lot.
    Even the ”
    .pull-left {
    float: left;
    }

    part is OK now….

    Thanks.

    in reply to: Page loading time very long #9133
    roland
    Participant

    Thank you Zex !

    in reply to: WPBakery loading page issue #9112
    roland
    Participant

    Hello,
    thanks for the check but I still have problems with WPbackery and I could identify better the problem. This is about the front end editor. The error is this one:

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:3 Uncaught TypeError: vc.frame_window.jQuery is not a function
    at vc.ShortcodesBuilder.buildFromContent (frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:3)
    at Object.vc.build (frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9)
    at frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    buildFromContent @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:3
    vc.build @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    (anonymous) @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    setTimeout (async)
    (anonymous) @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    dispatch @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    r.handle @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    load (async)
    add @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    a.event.add @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:9
    (anonymous) @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    each @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:2
    each @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:2
    sa @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    on @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:3
    bind @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:5
    a.fn.(anonymous function) @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,moxiejs,plupload&ver=4.9.5:9
    (anonymous) @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    (anonymous) @ frontend-editor.min.js?ver=5.4.7:9
    jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1:2 JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1

    in reply to: Page loading time very long #9111
    roland
    Participant

    When you say a “network lag”, do you think it is about my internet connection or that could be from my server provider? Because my colleague from another place has the same problem. Of course the big problem is that it only happens sometimes but regularly…
    Thanks,
    Roland

    in reply to: WPBakery loading page issue #9066
    roland
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)